Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30€!

Τρόποι Πληρωμής - Αποστολής

Τρόποι Πληρωμής:


Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

  1.  Αντικαταβολή: Με την αντικαταβολή πληρώνετε κατά την παραλαβή στον διανομέα. Η αντικαταβολή έχει 3€ χρέωση ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

  2.  Κατάθεση σε τράπεζα: Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας στον λογαριασμό που διαθέτουμε στην τράπεζα Eurobank χωρίς εξτρά χρέωση.  Αν υπάρχουν έξοδα εμβάσματος αυτά βαρύνουν τον πελάτη. Η παραγγελία θα προχωρήσει μόνο όταν φανούν τα χρήματα στον λογαριασμό μας.Αποστολές:


Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται από την εταιρεία μας με την Γενική Ταχυδρομική και παραδίδονται στο χώρο σας το αργότερο εντός 2 εργάσιμων ημερών. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας και σε παραγγελίες που γίνονται πριν από τις 15:00, η παράδοση γίνεται εντός 1 εργάσιμης ημέρας.

Το κόστος αποστολής είναι 6,50€ για παραγγελίες μέχρι 29,99€, ενώ για παραγγελίες από 30€ και άνω δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Σε πόλεις όπου δεν υπάρχει κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής, η παράδοση γίνεται στο πλησιέστερο κατάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής πατήστε εδώ.